grafisch ontwerp

Naast de industrieel vervaardigde producten ontwerpt Steenkamer grafische producten. Ook dit soort producten is zeer divers. Van uitgaves van vertaalde Russische poëzie (in zeer kleine oplages) tot logo voor huisstijl (en websites), van illustraties tot portretten.

boeken

Steenkamer ontwerpt omslag en binnenwerk. Het omslag moet interesse wekken, de leeszin opwekken en verkoop stimuleren zonder de inhoud weg te geven. Het binnenwerk moet optimaal leesbaar zijn.
Er is ruime ervaring met het organiseren van drukwerk, van hele kleine tot grote oplages.

Het opmaken van boeken heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van Uitgeverij Woord In Blik B.V. (www.woordinblik.nl). De uitgeverij geeft literaire boeken uit die passen in haar fonds, en titels in eigen beheer, wat betekent dat de hele oplage wordt afgenomen.

Logo's, huisstijlen, drukwerk en websites

De basis van grafische uitingen is een logo. Het logo moet passen bij het bedrijf en op vele manieren te gebruiken zijn. Steenkamer ontwerpt logo's en verwerkt deze in huisstijlen, folders, handelsdrukwerk, gevelbelettering enzovoorts.
Er zijn goede contacten met drukwerkleveranciers die uw drukwerk perfect verzorgen.
Ook het bouwen van websites behoort tot de mogelijkheden.

Portretten

Steenkamer maakt een grafische afbeelding naar een aangeleverde foto. Door het met de hand bepalen van vlakken ontstaat het portret. Zelfs als de aangeleverde foto van slechte kwaliteit is. De portretten zijn uit te voeren op verschillende dragers, bijvoorbeeld als zeefdruk. Doordat de portretten digitaal zijn, kunnen ze zonder kwaliteitsverlies in alle maten worden toegepast.

illustraties, schema's en infogrammen

Steenkamer maakt illustraties op maat voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld de uitleg van de werking van een product of een dienst, een gebruiksaanwijzing of het opleuken van teksten. De tekeningen worden digitaal aangeleverd zodat ze probleemloos kunnen worden verwerkt in drukwerk of op beeldschermen.
Steenkamer doorgrondt snel waar het om draait en maakt complexe informatie inzichtelijk.

steenkamer design

industrieel ontwerp
& grafisch ontwerp